Alles voor uw vakantie in de Italiaanse regio Le Marche

Vakantieaccommodaties als bed&breakfast, vakantiehuis, camping, countryhouse, vakantieappartement of agriturismo in Le Marche, Italië

Agricamp Picobello

Contrada Cortaglie ²/24, Montelparo, 63853, Italië Toon kaart Telefoon: +39-0734-789012 Mobiel: +39-338-9849677 Website: www.agricamppicobello.com info@agricamppicobello.com

Agricamp Picobello; de eerste en originele minicamping in het zuiden van Le Marche.
Een camping die is opgezet voor kampeerders DOOR kampeerders. Midden tussen de heuvels, dichtbij zee en hoge bergen vindt u onze boerderijcamping.
Hier is vakantie in Italie genieten van begin tot eind. Of het nu gaat om sportief bezig zijn, lekker relaxen of een combinatie van beide: bij ons bent u aan het goede adres....

  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis Parking
  • Buiten zwembad
  • Ontbijtbuffet

4 1 * Picobello Shell

De Picobello Shell is in al zijn facetten een uniek onderkomen te noemen. Prachtig vormgegeven past de Shell uitstekend op zijn plaats. Gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien om het de bewoners naar de zin te maken. De verlichting wordt geregeld via led lampen welke gevoed worden door zonne energie zodat de Shell ‘energie neutraal’ mag worden genoemd. De constructie is opgebouwd uit duurzaam Noord-Europees naaldhout en afgewerkt met een beits op waterbasis. De natuurlijke uitstraling wordt nog versterkt door de wanden die gemaakt zijn van zogenaamde ‘schorsdelen’; grof gezaagde planken waar de boombast nog aan zit. Deze ‘houten tent’ is een mooie combinatie van glamping in Le Marche en verblijven op een kleinschalig Agriturismo dichtbij de Adriatische Zee en de bergen van het Nationaal Park Monti Sibillini.

U slaapt in echte bedden, gekookt wordt er op een volledig ingerichte ‘buitenkeuken’ en een eigen betegeld terrasje maakt het helemaal af. Bedlinnen en handdoeken hoeft u niet mee te nemen; alles is aanwezig! Verder wordt er gebruik gemaak van het toilet en de douche in ons ruime en altijd schone sanitair gebouw.

  • Waterkoker
Prijzen

Vanaf€55,00/ kamer - vakantiewoning/ 1 nacht

2 2 * Bed and Breakfast

Ervaar de luxe van een kamer met eigen badkamer! ’s Morgens wordt uw ontbijt geserveerd en de rest van de dag is geheel aan uzelf.
Ontdek de omgeving, ga naar het strand of ontdek het Nationaal Park Monti Sibillini tijdens een mooie bergwandeling.
Bij terugkomst kunt u in ieder geval verder genieten op uw eigen ruime en van meubilair voorziene veranda.
Een avondje niet uit eten? Een dagje op Agricamp Picobello blijven en de lunch hier gebruiken? Daarvoor kunt u gebruik maken van onze ‘buitenkeuken’ en zo uw eigen maaltijd bereiden.

  • Waterkoker
  • Kamer met toilet en douche
Prijzen

Vanaf€65,00/ kamer - vakantiewoning/ 1 nacht

2 1 * Pipowagen

Deze knusse ‘kar’ is ingericht met een 2-persoons slaapkamer, ruime douche en een van alle gemakken voorziene inbouwkeuken. Bedlinnen en handdoeken hoeft u niet mee te nemen; alles is aanwezig. Aan de pipowagen zit een gezellige veranda waar het goed vertoeven is.

In de Pipowagen kan een matras bijgeplaatst worden voor eventueel een derde persoon. Voor wie dat wil zetten we een bijzettentje op waarin nog 2 kinderen kunnen slapen. Op deze manier komt het totaal aantal ‘bewoners’ op vijf.

  • Waterkoker
Prijzen

Vanaf€55,00/ kamer - vakantiewoning/ 1 nacht

6 15 * tentplaats Minicamping

De minicamping op ons agriturismo beschikt over een gering aantal zeer ruime plaatsen van gemiddeld 150m2. Deze plaatsen zijn verdeeld over 4 terreinen en bieden u uitzicht op het omliggende heuvellandschap van Le Marche en het prachtige oude dorpje Monte Rinaldo.

U kampeert op gras en uw medekampeerders zijn eveneens uitsluitend ‘tentbewoners’ want onze kleine camping is alleen geschikt voor diegene die met de tent komt. Onze camping is kleinschalig, kindvriendelijk en autovrij. Uw auto kunt u op korte afstand van uw tent parkeren.

  • Kamer met toilet en douche
Prijzen

Vanaf€9,00/ kamer - vakantiewoning/ 1 nacht

Faciliteiten

Beleid

Vakantieaccommodaties in Le Marche, Italië

Volg ons