Alles voor uw vakantie in de Italiaanse regio Le Marche

Vakantieaccommodaties als bed&breakfast, vakantiehuis, camping, countryhouse, vakantieappartement of agriturismo in Le Marche, Italië

Gidsen

Enkele titels van gidsen of leesboeken over de regio Le Marche.

Anwb Le Marche

ANWB Ontdek reisgids Marche

Verken Marche op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Marche!

ANWB Ontdek reisgids Marche

het noorden van Le Marche

Le Marche ongekend mooi

Iedereen looft en prijst Toscane en Umbrië, terwijl het naburige Le Marche voor velen onbekend en dus onbemind is. En dat is volstrekt onterecht, want deze regio - ingeklemd tussen de Apenijnen en de Adriatische Zee - combineert het beste van beide werelden. De natuur is er overrompelend mooi en gevarieerd. In het noorden heb je het ruige Montefeltro, in het westen de Sibillijnse bergen, in het zuiden stuit je op het massief van de Gran Sasso en in het oosten schittert de azuren Adriatische Zee.

Auteur: Evert de Rooij

Het noorden van Le Marche

het zuiden van Le Marche

Het zuiden van Le Marche een goed bewaard geheim

In Le Marche, ongekend mooi werden de twee noordelijke provincies van Le Marche, Pesaro Urbino en Ancona, voorgesteld. In dit tweede deel, Het zuiden van Le Marche, een goed bewaard geheim, zijn de drie zuidelijke provincies Macerata, Fermo en Ascoli Piceno aan de beurt. Dit heuvelachtige gebied ligt ingeklemd tussen de Monti Sibillini in het westen en de Adriatische zee in het oosten. De meest noordelijke is Macerata, met daar onder de provincie Fermo, die van 1860 tot 2009 deel uitmaakte van Ascoli Piceno, de meest zuidelijke provincie van Le Marche. Net als in de noordelijke provincies hebben de steden in de zuidelijke Marche een geschiedenis die teruggaat tot ver voor het begin van onze jaartelling.

Auteur: Evert de Rooij

Het zuiden van Le Marche

le guide in tasca le guide in tasca

Le Guide in Tasca

Een serie van handige up-to-date reisgidsen over de verschillende gemeentes en minder gekende bezienswaardigheden in de regio Le Marche. In praktisch zakformaat en met veel foto's.
De meeste gidsen zijn 2-talig, Italiaans en Engels.

Uitgever: Claudio Ciabochi

Le Guide in Tasca


Afdrukken E-mailadres

Vakantieaccommodaties in Le Marche, Italië

Volg ons